Kako je Džejmi Oliver uticao na srpsku kuhinju: „Zbog njega sam postao kuvar“

Izvor: Danas, 24.Maj.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Džejmi Oliver uticao na srpsku kuhinju: „Zbog njega sam postao kuvar“

PAOliverova emisija „Goli kuvar“ prvi put je emitovana 1999, a prvi restoran otvorio je 2008. godine Bila jednom jedna mala Ana Vukašinović koja je oduvek volela da se mota po kuhinji. Sekla je recepte iz novina, pravila kojekakve bućkuriše i – gledala Džejmija Olivera. „Džejmi je kuvar našeg detinjstva, sve nas je naterao da zavolimo […] Članak Kako je Džejmi Oliver uticao na srpsku kuhinju: „Zbog njega sam postao kuvar“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.