Kako da nosite mušku košulju u svim varijantama i kombinacijama

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Okt.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da nosite mušku košulju u svim varijantama i kombinacijama

ŠTA DA OBUČEM KAD NEMAM ŠTA DA OBUČEM – večito je pitanje žena. Pa čak i onda kad su nam ormari prepuni, mi opet „nemamo šta da obučemo“.
Evo recimo, nekoliko ideja kako možete nositi mušku košulju a da pri tom izgledate atraktivno i seksi. Uzeli smo u obzir i to da nismo svi iste građe i istih ukusa, pa smo zato pripremili nekoliko rešenja.
Ukoliko ste vitka i zgodna devojka, slobodno je obucite kao haljinicu, evo ovako:

Za ovu kombinaciju potreban vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je kaiš, cipele (ili čizme) na štiklu i poželjan je neki komad upadljivog nakita (preporučujemo ogrlicu). Ovo je pravi pogodak, s obzirom da ulična moda ove godine diktira košulje kao tunike ili haljine kao jedan od glavnih trendova.
Mušku košulju možete nositi i ovako:

Za svačiji ukus i stil ponešto.
Bitno je samo da budete svoje i budite odvažne. Slobodno eksperimentišite! Baggy fazon je i dalje aktuelan, stioga ne brinite ako pomislite da vam je negde šira ili duža.
I ne zaboravite da je uparite sa nekim aksesoarom.
I javite nam kako vam se dopalo!
(Jasmina R.)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.