Kako bi izgledao policijski čas od 24 h u Srbiji VIDEO

Izvor: B92, 01.Apr.2020, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi izgledao policijski čas od 24 h u Srbiji VIDEO

Policijski čas od 24 časa u Srbiji sa sobom nosi i logističke probleme poput snabdevanja građana hranom i proizvodima iz apoteke.

Iz Ministarsta trgovine i Prirodne komore nemaju odgovor i naglašavaju da se i dalje čeka zvanična odluka.

Nacionalna organizacija potrošača ističe da je država dužna da unapred propiše procedure i na taj način pripremi građane.

"Za uvođenje celodnevne izolacije neophodne su ozbiljne pripreme sa potpuno jasnim procedurama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde, kako i ko može da kupi osnovne životne namirnice i proizvode iz apoteke. Tu improvizacije nema", rekao je Goran Papović iz te organizacije,

Do sada je mali broj država uveo celodnevni karantin, među njima Italija, Španija i Grčka. U tim zemljama samo jedan član domaćinstva sme da izađe u nabavku uz obavezno nošenje dozvole sa podacima.

Opširnije u videu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.