Kakav strastven poljubac: Lejdi Gaga u zagrljaju poznatog glumca

Izvor: B92, 19.Apr.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav strastven poljubac: Lejdi Gaga u zagrljaju poznatog glumca

Pevačica Lejdi Gaga i glumac Bredli Kuper sve više vremena provode zajedno, a razlog je snimanje filma "A star is born“.

Možda će se sada mnogi razočarati, ali ove dve zvezde nisu zajedno. Poljubac je "pao“ za potrebe snimanja iako izgledaju veoma uverljivo.

Pevačici ovo nije prvi put da se nađe u ulozi glumice, pa verujemo da joj nije nimalo bilo neprijatno da snimi prisne scene sa glumcem, koji joj je u privatnom životu i prijatelj.

Bredli je nedavno dobio ćerkicu sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, dok je pop zvezda u vezi sa svojim agentom.

Film bi trebalo da se nađe u bioskopu na jesen naredne godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kakav strastven poljubac: Lejdi Gaga u zagrljaju poznatog glumca

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017, 08:50

Pevačica Lejdi Gaga i glumac Bredli Kuper sve više vremena provode zajedno, a razlog je snimanje filma "A star is born“...Možda će se sada mnogi razočarati, ali ove dve zvezde nisu zajedno. Poljubac je "pao“ za potrebe snimanja iako izgledaju veoma uverljivo...Pevačici ovo nije prvi put da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.