Kad grad neće, Nišlije skidaju radijatore u kompjuterskoj igri

Izvor: Press, 02.Jul.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad grad neće, Nišlije skidaju radijatore u kompjuterskoj igri

Nezadovoljstvo Nišlija zbog visokih cena daljinskog grejanja ne jenjava, a podršku građanima koji se bore protiv postupanja "Gradske toplane" dao je programer Dragan Ilić koji je napravio kompjuterku igru "Građanski bunt" u kojoj igrač čekićem skida radijatore u stanu.
        Ilić je igru postavio na istoimenoj internet stranici i za samo jedan dan ona je u Nišu postala pravi hit. Autor kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za Betu da je igra je vrlo jednostavna i da poručuje građanima da ne odustanu od svojih zahteva za otkazivanje grejanja, upućenih "Gradskoj toplani" zbog poskupljenja. "Verujem da građani mogu da uzmu stvari u svoje ruke i izbore se za svoja prava", rekao je Ilić.On kaže da je odmah pošto je juče postavio igru na internetu, dobio desetine predloga kako da je razvije i da napravi druge igre, o drugim životnim problemima Nišlija. Od početka godine oko 600 domaćinstava u Nišu je zatražilo isključenje grejanja zbog previsokih računa, ali gradska vlast i Toplana ne dozvoljavaju isključenje pojedinačnih stanova s toplovodvodne mreže, iako njihovi vlasnici ne mogu da plaćaju račune za grejanje.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlije skidaju radijatore, ali u kompjuterskoj igri

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jul.2015

Nezadovoljstvo Nišlija zbog visokih cena daljinskog grejanja ne jenjava, a podršku građanima koji se bore protiv postupanja „Gradske toplane“ dao je programer Dragan Ilić koji je napravio kompjutersku igru „Građanski bunt“ u kojoj igrač čekićem skida radijatore u stanu...Igru Građanski...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

ČEKIĆEM PO RADIJATORIMA: Nišlije se masovno isključuju sa daljinskog grejanja, u igrici!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015

Igru Građanski bunt koju je Dragan Ilić postavio na istoimenoj internet stranici postala je u Nišu pravi hit za samo jedan dan..Nezadovoljstvo Nišlija zbog visokih cena daljinskog grejanja ne jenjava, a podršku građanima koji se bore protiv postupanja „Gradske toplane“ dao je programer Dragan...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.