Kačar osuđen na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca u centru Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kačar osuđen na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca u centru Novog Pazara

Viši sud u Novom Pazaru osudio je Dženana Kačara (35) na deset godina zatvora zbog toga što je početkom septembra prošle godine pucao i teško ranio policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31), saznaje “Blic”. Suđenje je počelo krajem februara, a sudija ga je proglasio krivim za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Odbrana, kao i Više tužilaštvo imaju pravo žalbe na ovu presudu. Kačar se teretio da je uveče, 7. septembra, u Ulici Stefana Nemanje, u stomak upucao Čekanovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << dok je on sa kolegom bio u patroli. Prema informacijama iz istrage, Kačar je sa prijateljima sedeo u bašti jednog lokala u centralnoj novopazarskoj ulici dok je policajac sa kolegom patrolirao i kretao se trotoarom, nekoliko metara udaljen od stola napadača. – Kačar je u jednom trenutku izvadio pištolj i ispalio hitac u policajca, pogodivši ga u donji, desni deo stomaka, ispod rebara. On je pao, a kako se radi o pištolju kalibra šest milimetara i kako je bila velika gužva i buka, njegov partner nije mogao da proceni odakle je pucano – priča izvor “blica” iz istrage. (Blic)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018

Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31) Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.