Zbog ranjavanja policajca osuđen na 10 godina zatvora

Beta

14. 06. 2018. u 19:41

Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31)

Због рањавања полицајца осуђен на 10 година затвора

Depositphotos

Viši sud u Novom Pazaru osudio je danas, u prvostepenom postupku, Dženana K. (35) iz tog grada na 10 godina zatvora zbog ranjavanja policajca na dužnosti Dragana Čekanovića (31), nezvanično saznaje radio Sto plus.Dženan K. je proglašen krivim za ubistvo u pokušaju, a on, kao i Više tužilaštvo, imaju pravo žalbe Apelacionom sudu.


Osuđeni se teretio da je uveče, 7. septembra, dok je sedeo u bašti jednog kafića u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru, pucao iz pištolja i pogodio u stomak Čekanovića koji je sa kolegom bio u patroli.


On je nakon toga pištolj dao muškarcu sa kojim je sedeo, a policiji je ispričao da je neko pucao u njega, ali da je slučajno pogođen policajac. Međutim, pregledom snimaka sa video nadzora utvrđeno je da je Dženan K. Pucao.



Motiv zbog kojeg je pucao u policajca i dalje je nepoznat, a napadač je tokom istrage i suđenja govorio da Čekanovića ne poznaje, da nije hteo da puca u njega i da se kaje zbog svega.


Policajac se od zadobijenih povreda oporavljao nekoliko nedelja na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Realni

15.06.2018. 09:36

Potpuno ispravno trebao je i vise da dobe takodje treba slcno da bude osudjen i tutinski policaac koji je ubio nenaoruzanog mladica na pesteri a kod koga ńista nije nadjeno !