Kabinet Tereze Mej DEMANTOVAO Gardijan: Tramp ipak dolazi u Veliku Britaniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabinet Tereze Mej DEMANTOVAO Gardijan: Tramp ipak dolazi u Veliku Britaniju!

Demantovane informacije britanskog lista

Kabinet britanske premijerke Tereze Mej saopštio je danas da nije došlo do bilo kakvog odlaganja državne posete predsednika SAD Donalda Trampa Velikoj Britaniji, demantujući informaciju engleskog Gardijana o odlaganju posete.

Gardijan navodi da neimenovani izvor iz Kabineta tvrdi da je Tramp Mejovoj tokom telefonskog razgovora rekao da ne želi da dođe u Britaniju dokle god nema javne podrške njegovoj poseti.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nećemo da komentarišemo o spekulacijama o privatnim telefonskim razgovorima. Kraljica je pozvala predsednika Trampa da poseti Ujedinjeno Kraljevstvo i nema promena u tim planovima -  rekla je portparolka Kabineta premijerke, prenosi Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.