KV: Autobus udario u prodavnicu

Izvor: B92, 15.Apr.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KV: Autobus udario u prodavnicu

Kraljevo -- Tri osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći u selu Vitkovac kod Kraljeva, pošto je jedan autobus udario u prodavnicu pored puta.

Kako je Beti rečeno u kraljevačkoj policiji, nesreća se dogodila na putu Kragujevac-Kraljevo, a u prodavnicu je udario autobus kraljevačkog prevoznika "Maksibus", jer je vozač bio prinuđen da skrene u levu stranu kako bi izbegao da udari u vozilo koje je naglo zakočilo.

U prodavnici niko nije proveđen, a tri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lakše povređena putnika odvedena su na pregled u Zdravstveni centar Studenica u Kraljevu.

Portparolka Policijske uprave Kraljevo Kristina Nikolić je dodala da vozač nije bio pod dejstvom alkohola i da se on iz Beograda vraćao za Kraljevo.

Saobraćaj na tom delu puta se normalno odvija, uviđaj obavljaju pripadnici policije, a o nezgodi je obavešten i tužilac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus udario u prodavnicu

Izvor: RTS, 15.Apr.2014

Šest osoba je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u selu Vitkovac kod Kraljeva, kada je autobus udario u prodavnicu i kafić pored puta. ..Nešto pre 20 časova u centru Vitkovca, autobus kraljevačkog "Maksibusa" je naglo skrenuo s puta, kako ne bi udario u vozilo ispred, koje...

Nastavak na RTS...

Autobus udario u prodavnicu, 6 povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2014

U selu Vitkovac, na putu Kraljevo - Kragujevac, autobus koji je saobraćao iz Beograda za Kraljevo, udario je večeras u ugao prodavnice, potvrdili su Tanjugu iz Policijske uprave u Kraljevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Autobus udario u prodavnicu kod Kraljeva! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Apr.2014

- Nešto pre 20 časova u centru Vitkovca, autobus "Maksibus" je naglo skrenuo s puta, kako ne bi udario u vozilo ispred, koje je naglo zakočilo - rekla je Kristina Nikolić, portparolka Policijske uprave u Kraljevu

Nastavak na Telegraf.rs...

Autobus udario u prodavnicu, troje povređeno

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2014, 09:42

Tri osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak veče oko 20 sati u selu Vitkovac kod Kraljeva, pošto je jedan autobus udario u prodavnicu pored puta...Nesreća se dogodila na putu Kragujevac – Kraljevo, a u prodavnicu je udario autobus kraljevačkog prevoznika "Maxibus",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.