KUMANOVO KAO VENECIJA: Jako nevreme POPLAVILO ULICE, voda napunila podrume i garaže, pokrenuta i KLIZIŠTA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUMANOVO KAO VENECIJA: Jako nevreme POPLAVILO ULICE, voda napunila podrume i garaže, pokrenuta i KLIZIŠTA! (VIDEO)

Kiša je zahvatila Kumanovo pre 15 časova i neprekidno je padala više od sat vremena.

Kiša koja je danas zahvatila makedonski grad Kumanovo izazvala je poplavu u naselju Pero Čičo i selu Dobrošane, kao i u podrumskim prostorijama, garažama i dvorovima u tom gradu.

Prema prvim informacijama makedonskog Regionalnog centra za upravljanje krizama navodi se da se pojavilo kližište u ulici "Titova Mitrovačka" zbog čega su i operativne jedinice izašle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na teren.

- Ekipe kumanovskog Vodovoda već su na terenu i pokušavaju da izvuku vodu iz poplavljenih prostorija - izjavio je direktor tog preduzeća Goran Stojkovski.

Kiša je zahvatila Kumanovo pre 15 časova i neprekidno je padala više od sat vremena snažnim intenzitetom i snažnim električnim pražnjenjima.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Kumanovo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.