KUĆA U ITALIJI ZA SAMO 1 EVRO: Ovo je tajna ENORMNO niskih cena

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 22:57

KUĆA U ITALIJI ZA SAMO 1 EVRO: Ovo je tajna ENORMNO niskih cena

Možete kupiti kuću u Italiji za manje od jednog evra - koja je u blizini skijališta.

Super jeftine kuće nalaze se u regiji Abruzo udaljenoj oko dva sata od Rima.

Srećni vlasnik neće samo kupiti jeftino imanje, već će imati i lak pristup obližnjim zimskim sportskim centrima Rokaraso i Peskaserol.

Nekretnine su najčeće u lošem stanju i treba ig renovirati. To znači da će vam trebati veći novčani iznos kako biste renovirali svoju jeftinu nekretninu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do faze useljenja.

Mnogi su gradovi takođe nametnuli vremenske okvire kupcima, dajući im određeno vreme za uređenje domova.

Treba napomenuti da je jedan evro početna cena nekretnine ako niko ne ponudi veću cenu. Cena kuće na aukciji puno je veća, a neke su nekretnine na kraju koštale 5000 ili čak 20 000 eura nakon što su izazvale rat nadmetanja za potencijalne kupce.

Idejom prodaje kuća po izrazito niskim cenama italijani žele potaknuti više ljudi na život u manje naseljenim područjima Italije.

Osim u regiji Abruzo, jeftine kuće mogu se pronaći i u oko 25 italijanskih opština, uključujući Siciliju, Sardiniju i Toskanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.