KUĆA JE ZAPEČAĆENA, IZNETI NOŽEVI I SEKIRE: Policija još uvek u Velikom Trnjanu, toksikološki nalaz će biti ključan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 19:44

KUĆA JE ZAPEČAĆENA, IZNETI NOŽEVI I SEKIRE: Policija još uvek u Velikom Trnjanu, toksikološki nalaz će biti ključan (FOTO)

Čekaju se toksikološke analize zbog jedne sumnje.

Iz kuće u selu Veliko Trnjane u kojoj je tačno pre sedam dana nađeno telo Biljane Stojanović (38) koja se ubila trovanjem u šupi, a potom na dan njene sahrane na Vidovdan nađen je i njen suprug Ivan (40) zazidan u bure za koga se verovalo da radi u Rusiji, zaplenjeno je, kako navodi sagovornik iz istrage ovog slučaja, više predmeta za koja se pretpostavlja da su korišćeni u zločinu.

- Kuća je zapečaćena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izneti su noževi, sekire, sav alat... sve što bi moglo da se koristi prilikom ubistva Ivana Stojanovića. Oko kuće se jake policijske snage jer je istraga još u toku - rekao je sagovornik koji radi na ovom slučaju.

Takođe se navodi da troje dece koje su Biljana i Ivan imali čuvaju prve komšije.

- Biljanina maćeha je otišla kod svoje sestre, a decu čuvaju komšije koje su im dalji rođaci - kažu komšije i dodaju da Ivanovo telo još uvek nije sahranjeno.

Više javno tužilaštvo u Leskovcu je navelo da, s obzirom da se još uvek prikupljaju dokazi svedoci se ne ispituju.

-U predistražnom postupku, koji trenutno vodi Više javno tužilaštvo u Leskovcu, svedoci se ne ispituju od strane tužilaštva, već se preduzimaju radnje radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo - rekli su beogradskim medijima.

Takođe se čekaju toksikološke analize zbog jedne sumnje.

- Toksikološkom analizom će se utvrditi da li mu je ubica, a prema dosadašnjim dokazima, to je uradila njegova supruga Biljana (38) čije je telo nađeno u šupi u dvorištu porodične kuće u kojoj se ubila tako što je popila otrov, dala neke tablete, pa ga ubila nožem na spavanju. Za sada nema dokaza da ga je ubila sa još nekim - rekao je sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.