KRVAVI POKUŠAJ PLJAČKE U CENTRU BEOGRADA Čuvar izboden u supermarketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI POKUŠAJ PLJAČKE U CENTRU BEOGRADA Čuvar izboden u supermarketu

Drama je dugo trajala

Muškarac starosti 38 godina izboden je u jednom marketu u centu Beograda oko 5:58 časova, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći

Muškarac je prevezen u Urgentni centar sa povredom podlaktice. U pitanju je, kako je rečeno, pokušaj pljačke.

U toku noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajke u kojima nije bilo teško povređenih, a čuvar jednog marketa je izboden nožem prilikom pokušaja pljačke.

Tri osobe lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredene kada je na njih naleteo automobil ispod Brankovog mosta, u blizini jednog splava na novobeogradskoj strani Save.

Do 07:00 časova, Hitna pomoć je imala 100 intervencija, od kojih 20 na javnom mestu. U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 131 intervenciju, od kojih 46 na javnom mestu.

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac uboden nožem u Beoradu

Izvor: Beta, 01.Sep.2018

U Beogradu su se protekle noći i jutra dogodile tri saobraćajne nesreće, a jedan muškarac uboden je nožem, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.Muškarac je uboden nožem jutros oko šest sati na uglu knez Danilove i Vladetine ulice."Konstatovana je ubodna rana podlaktice i on je zbrinut...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.