KRVAVI PIR U SELU KOD OBRENOVCA: Sekirom nasrnuo na komšiju iz jednog BIZARNOG RAZLOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 17:14

KRVAVI PIR U SELU KOD OBRENOVCA: Sekirom nasrnuo na komšiju iz jednog BIZARNOG RAZLOGA

Komšije tvrde da je sukob između njih dvojice izbio zbog životinja žrtve jer su prešle na njivu osumnjičenog.

Muškarac star šezdeset i tri godine iz sela Urovica uhapšen je zbog sumnje da je posle svađe na livadi ubio komšiju. Komšije tvrde da je sukob između njih dvojice izbio zbog životinja žrtve jer su prešle na njivu osumnjičenog.

Muškarac star šezdeset i tri godine iz sela Urovica kod Negotina uhapšen je zbog sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na livadi usmrtio komšiju starog četrdeset i šest godina, a zatim telo tu i ostavio! Reč je o uglednim poljoprivrednicima iz tog kraja, a sumnja se da je osumnjičeni sekirom smrskao glavu nesrećnom komšiji!

Kako mediji saznaju, stravičan zločin se dogodio u sredu, kada je između dvojice poznatih stočara i poljoprivrednika došlo do svađe. Ubrzo posle toga pronađen je leš nesrećnog muškarca.

- Sumnja se da je  posle svađe zasad neutvrđenim predmetom više puta udario žrtvu u glavu, a zatim ga usmrtio. Telo nesrećne žrtve bilo je gotovo neprepoznatljivo, a meštani su ga zatekli na livadi bez znakova života. Pozvana je ekipa Hitne pomoći, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Nije mu bilo spasa. Meštani tvrde da mu je glava bila smrskana - navodi izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da ga je izudarao sekirom po glavi.

Kako navode njihovi poznanici, reč je o uglednim poljoprivrednicima.

- Bave se stočarstvom, a meštani isprva nisu bili svesni da se radi o ubistvu kada je telo uočeno na livadi - kaže sagovornik za medije.

Osumnjičeni za ubistvo negirao je zločin u policiji, tvrdeći da ga je žrtva napala i da on ništa nije kriv.

Ostavio iza sebe ženu i sina

Prijatelji i porodica opraštaju se od ubijenog poljoprivrednika na društvenim mrežama potresnim porukama.

- Neka ga anđeli čuvaju - glasi jedna od objava.

Inače, on je iza sebe ostavio maloletnog sina jedinca i suprugu.

- Bio je divan čovek, imao je 15 ovaca i sedam krava. Bio je porodičan čovek, sin mu ide osmi razred - navodi komšija.

- Nisam kriv, branio sam se jer me je napao - rekao je osumnjičeni.

- Ne možemo da verujemo da je tako nešto učinio. Ubijeni je bio dobar čovek i vredan... Obojica su bili vredni. Niko ne zna zbog čega su se posvađali. Sumnja se da su njegova goveda prešla na tuđu njivu i da su pasla travu, zbog čega je došlo do sukoba i svađe. Zatim je osumnjičeni uzeo sekiru i izudarao nesrećnog čoveka - navodi izvor.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nakon hapšenja on je takođe na licu i telu imao više povreda, a prema nezvaničnim informacijama, lekari su mu konstatovali lake telesne povrede i njemu je zatim određeno policijsko zadržavanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.