KRVAVI OBRAČUN U TRGOVINSKOJ ŠKOLI U NIŠU! Sevnule pesnice između dvojice đaka - Hitna pomoć na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 15:02

KRVAVI OBRAČUN U TRGOVINSKOJ ŠKOLI U NIŠU! Sevnule pesnice između dvojice đaka - Hitna pomoć na licu mesta

Mladiće su nakon tuče pregledali i lekari Hitne pomoći, koji su konstatovali, prema nezvaničnim informacijama, da su u pitanju lake telesne povrede.

Dvojica đaka trećeg razreda Trgovinske škole iz Niša, potukli su se danas u školi oko 9 časova zbog čega je intervenisala Hitna pomoć a potom je o incidentu obaveštena i niška policija. Incident se desio posle prvog časa koji se završava u 8.45 časova u zgradi škole. Učenici su stari po 17 godina a prema prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nezvaničnim informacijama razmenili su pesnice zbog nekih ranijih neraščišćenih razmirica.

-Niška policija obaveštena je o tuči u 10.20 časova. Policijski službenici su izašli na lice mesta i prikupili obaveštenja od aktera i svedoka događaja. O događaju je obavešteno i Više javno tužilaštvo kome će biti upućen izveštaj policije. O daljem postupanju odlučiće VJT Niš, kažu u niškoj policiji.

Tuča se prema prvim saznanjima dogodila van učionice, u toku drugog časa, kome dvojica aktera obračuna nisu prisustvovala. U školi je zasedao tim za bezbednost, koji je uzeo pismene izjave od učenika, u prisustvu njihovih roditelja. Protiv đaka će biti pokrenut disciplinski postupak, dok će Više tužilaštvo odlučiti da li ima elemenata nekog krivičnog dela ili ne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.