KRVAVI OBRAČUN U KUĆI NA BANOVOM BRDU: Izbodena dvojica mladića nakon svađe

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 22:39

KRVAVI OBRAČUN U KUĆI NA BANOVOM BRDU: Izbodena dvojica mladića nakon svađe

Motiv ovog krivičnog dela biće utvrđen nakon policijskog uviđaja koji je u toku

U Ulici Nedeljka Čabrinovića na Banovom Brdu nešto posle 20 časova izbodena su dvojica muškaraca nakon svađe i tuče sa njihovim poznanikom u njegovoj kući.

Kako se saznaje, dvojica povređenih došla su u kuću u kojoj živi osumnjičeni i nakon kraće svađe ga napala.

Osumnjičeni muškarac je tada dograbio kuhinjski nož i njime počeo da vitla okolo i bode ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojicu. Nekoliko puta ih je izbo po telu i naneo im teške telesne povrede. O svemu je ubrzo obaveštena policija sa Čukarice koja je munjevitom akcijom uhapsila osumnjičenog.

Hitna pomoć je prevezla dvojicu povređenih u Urgentni centar, jednog u svesnom stanju sa teškim povredama dok je drugi na odeljenje reanimacije primljen u kritičnom stanju i njegov život je ugrožen.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KRVAVI OBRAČUN NA BANOVOM BRDU Posle svađe izbo dvojicu poznanika u kući

Izvor: Blic, 04.Okt.2020

U Ulici Nedeljka Čabrinovića na Banovom brdu nešto posle 20 sati izbodena su dvojica muškaraca nakon svađe i tuče sa poznanikom u njegovoj kući

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.