KRVAVI NAPAD: Masakr u džamiji, pet osoba UBIJENO - napadač uspeo da pobegne

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI NAPAD: Masakr u džamiji, pet osoba UBIJENO - napadač uspeo da pobegne

Jedanaest osoba povređeno.

Pet osoba je poginulo, a 11 je povređeno u pucnjavi nepoznate osobe u džamiji Lurd, u provinciji Abjan, na jugu Jemena, saopštila je televizija "Al Arabija", pozivajući se na lokalne izvore.

- Pet osoba je ubijeno, dok je 11 teško ranjeno, kada je nepoznata osoba otvorila vatru na vernike u jednoj od džamija u području Lurd, u provinciji Abjan, za vreme dnevne molitve - naglasili su izvori televizije.

Televizija je ukazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su među ubijenima i imam i otac ubice. Izvori televizije pretpostavljaju da je napadač bio psihički neuravnotežen.

Nakon pucnjave, napadač je uspeo da iskoristi paniku i pobegao.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.