KRVAVA SVAĐA U NOVOM PAZARU REZULTAT PLJAČKE: Surovo ubistvo Tutinca (51) zbog MILION EVRA? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA SVAĐA U NOVOM PAZARU REZULTAT PLJAČKE: Surovo ubistvo Tutinca (51) zbog MILION EVRA? (VIDEO)

Policija sumnja da je Bajazit Bećirović (25) nakon svađe u restoranu ubio Bejta Krlića (51) zbog navodnog sukoba njihovih porodica koji je povezan s milionskom pljačkom u Nemačkoj.

Bajazit Bećirović (25) uhapšen je u noći između srede i četvrtka nakon što je nekoliko minuta ranije u restoranu "Dar", u Ulici Save Kovačevića u centru grada, hitcem iz pištolja, prema informacijama, ubio Bejta Krlića (51) iz okoline Tutina.

Krlić je ostao mrtav na mestu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je osumnjičeni pobegao iz restorana, ali je brzo bio uhapšen.

Njih dvojica su te večeri sedela u restoranu sa još jednim mladićem.

- U jednom trenutku počela je glasna svađa, koja je privukla pažnju ostalih gostiju. Ubrzo je prerasla u tuču, tokom koje je odjeknuo pucanj - kaže dobro obavešteni izvor.

- Krlić je pao, a napadač je istrčao iz restorana i pobegao. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt, a policija je posle potere ubrzo uhvatila Bajazita Bećirović - nastavlja izvor.

Bajazit Bećirović će nakon isteka zadržavanja biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo. Iako zvaničnih informacija o mogućim motivima ubistva juče nije bilo, po Novom Pazaru su kružile razne priče.

- Treća osoba koja je sedela za stolom bila je sinovac ubijenog Krlića. Osumnjičeni ubica i on su navodno od ranije u svađi, a kao mogući razlog tog sukoba pominje se pljačka više od miliona evra, koja je izvedena pre dve godine u Nemačkoj - kaže sagovornik.

- Naime, tada je Krlićev drugi sinovac Rijad ukrao blindirani kombi za transport novca, a zatim sa vrećama para i još jednim pomagačem pobegao.  Rijad je uhapšen posle nekoliko dana blizu Segedina u Mađarskoj kada je pokušao pešice da pređe u Srbiju. U međuvremenu mu je suđeno u Nemačkoj, ali on, navodno, nije otkrio ko je muškarac koji mu je pomagao posle krađe i bekstv, niti gde je sakrio opljačkani novac - kaže sagovornik.

U Novom Pazaru se juče spekulisalo da je taj pomagač navodno bio jedan od Bajazitovih rođaka, koji je u međuvremenu takođe osuđen u Nemačkoj.

Da li je razlog obračuna možda u tome što je Bajazit uveren da su mu rođaci nevini u zatvoru ili nešto drugo, zasad nije jasno.

- Na prvom saslušanju Bajazit nije govorio o tome, međutim postoje indicije da su Bajazit i Krlići u svađi upravo od te pljačke u Nemačkoj. Sumnja se i da je susret u restoranu bio ranije dogovoren - kaže izvor.

Policija proverava i druge moguće motive ubistva.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.