KRVAVA DRAMA U BARIČU Ubio ljubavnicu, pa pokušao da SKOČI SA MOSTA u Šapcu

Izvor: Press, 24.Sep.2020, 18:28

KRVAVA DRAMA U BARIČU Ubio ljubavnicu, pa pokušao da SKOČI SA MOSTA u Šapcu

Prethodne noći u Bariču R. R. (57) nožem je izbo svoju ljubavnicu, 46-godišnju Jasminu L., koja je preminula od posledica ubadanja.
Foto:BLic
Kako prenosi TV Pink, policija je u kući u Bariču pronašla telo žene bez znakova života. Muškarac koji je počinio ovo krivično delo, pokušao je da izvrši samoubistvo skokom sa mosta u reku Savu u Šapcu, međutim policajci su sprečili tu nameru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << On im je tada rekao da je ubio svoju ljubavnicu.

Navodno je R.R., automobilom došao do kuće svoje ljubavnice, popeo se preko merdevina na terasu i ušao u sobu gde se nalazila Jasmina L. Nasrnuo je na nju i zadao joj nekoliko ubodnih rana nožem i na taj način je usmrtio. Zatim je zaključao kuću, bacio ključ, nož i merdevine.
R.R. je uhapšen zbog ubistva, a kako prenosi TV Pink, ni muškarac ni žena nisu imali kriminalni dosije. Istraga je u toku.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.