KRV NIJE VODA: Dinastija Zidan preuzima Real

Izvor: Kurir, 23.Feb.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRV NIJE VODA: Dinastija Zidan preuzima Real

Sva četiri sina francuske legende igraju u omladinskoj akademiji Reala i to veoma uspešno, a najstariji Enco bi uskoro mogao i da debituje za prvi tim

MADRID - Francuz Zinedin Zidan ostavio je neizbrisiv trag u Real Madridu, ali izgleda da će se to prezime u skoroj budućnosti ponovo uzvikivati na tribinama stadiona "Santijago Bernabeu".

Naime, sva četiri sina francuske legende igraju u omladinskoj akademiji Reala i to veoma uspešno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Najpoznatiji od njih je najstariji, 19-godišnji Enco koji bi uskoro mogao da debituje za prvi tim Reala.

Enco igra u veznom redu, 15-godišnji Luka je golman, dok 11-godišnji Teo igra na poziciji napadača. Luka za sada sjajno brani i stručnjaci mu predviđaju veliku karijeru.

Najmlađi Zidanov sin, Eliaz igra za "kraljevski klub" u kategoriji do devet godina.

Zinedin Zidan igrao je za Real od 2001. do 2006. godine, a sa "kraljevskim klubom" osvojio je Ligu šampiona, titulu u Primeri, dva Superkupa Španije, Superkup Evrope i Interkontinentalni kup. On je trenutno sportski direktor i pomoćnik prvog trenera Karla Anćelotija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.