KRIVOKAPIĆ JE MILOV POSLUŠNIK! Medojević izazvao buru u javnosti nakon važnog sastanka u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 21:11

KRIVOKAPIĆ JE MILOV POSLUŠNIK! Medojević izazvao buru u javnosti nakon važnog sastanka u Crnoj Gori

Oglasio se Nebojša Medojević nakon sastanka predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsednika Skupštine Alekse Bečića, premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića.

Lider "Pokreta za promjene" odmah nakon sastanka se oglasio na svom Fejsbuk profilu, i napravio pravu pometnju u crnogorskoj javnosti.

- Sa mafijom nema kohabitacije, Mila Đukanovića treba uhapsiti. Narod nije glasao da se Krivokapić i Đukanović sastaju i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovaraju - napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

- Prevara i izdaja!!! Krivokapić je Milov poslušnik - zaključio je Medojević.

 Podsetimo, sastanak je održan danas, trajao je više od tri sata. Na sastanku su prisustvovali predsednik Crne Gore Milo Đukanović, predsednik Skupštine Alekse Bečić, premijer Zdravko Krivokapić i potpredsednik Vlade Dritan Abazović.

U zajedničkom saopštenju predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsednika Skupštine Alekse Bečića i premijera Zdravka Krivokapića se navodi da bez institucija i njihovog daljeg razvoja, nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje.

Sastanak, kojem je prisustvovao i potpredsednik Vlade Dritan Abazović, inicirao je Krivokapić, a na njemu je, kako je saopšteno iz Vlade, razgovarano o pitanjima koja su nacionalno važna i za vlast i za opoziciju, i za sve građane Crne Gore.

- Na sastanku su razmotrena pitanja koja se tiču funkcionalnosti države, institucija i njihovog daljeg razvoja, bez čega nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje. Iskazana je spremnost da se taj interes sledi kao zajednički nacionalni interes i unapređuje zajednička odgovornost prema potrebi daljeg razvoja Crne Gore kao evropskog društva, kvalitetnijeg životnog standarda i slobode pojedinca.

- Razgovarano je i o pitanjima koja su bila predmet nerazumevanja u prvim etapama funkcionisanja kohabitacije i iskazana je spremnost da se većom inicijativnošću za saradnju i konstruktivnošću u dijalogu unapređuju i stvaraju uslovi da imamo model kohabitacije, koji će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti i doprinositi kvalitetnijem legitimisanju Crne Gore i njene demokratije u međunarodnoj javnosti - zaključuje se u zajedničkom saopštenju.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.