KRIS DŽENER NA ISPITIVANJU: Mama Kardašijanki hitno primljena u bolnicu!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIS DŽENER NA ISPITIVANJU: Mama Kardašijanki hitno primljena u bolnicu!

Kris nije davala izjave za medije, ali izvesno je da će neko vreme morati da provede u bolnici

Kris Džener, majka sestara Kardašijan, morala je da ode u bolnicu.

U prilog tome što se već neko vreme šuška da su se Brus i Kris pomirili, govori i činjenica da će u bolnici uz mamu popularnih sestara (I brata Roberta) biti ni manje ni više nego njen bivši muž.

Kris nije davala izjave, ali izvesno je da će neko vreme morati da provede >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u bolnici.

Iako se pričalo da će Brus uskoro promeniti pol i da želi da se zove Brižit, terorije su pale u vodu kada je u pitanju zdravlje mame Džener.

Njihovi zajednički prijatelji kažu da su Kris i Brus ostali u prijateljskim odnosima, kao i da su i dalje jako vezani jedno za drugo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.