Kris Džener bolesna, u bolnicu je odveo bivši suprug

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Džener bolesna, u bolnicu je odveo bivši suprug

Majka Kardašijanki, Kris Džener moraće neko vreme da provede u bolnici, a uz nju će biti njen bivši suprug Brus.

Kris će, za sada iz nepoznatih razloga, morati da se prijavi u bolnicu.

Na stranu su stavljena šuškanja i da Brus Džener menja pol, ali i da se ovaj bivši bračni par miri, jer je zdravlje na prvom mestu.

Njihovi zajednički prijatelji kažu da su Kris i Brus ostali u prijateljskim odnosima, kao i da su i dalje jako vezani jedno za drugo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIS DŽENER NA ISPITIVANJU: Mama Kardašijanki hitno primljena u bolnicu!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2014, 00:00

Kris nije davala izjave za medije, ali izvesno je da će neko vreme morati da provede u bolnici..Kris Džener, majka sestara Kardašijan, morala je da ode u bolnicu...U prilog tome što se već neko vreme šuška da su se Brus i Kris pomirili, govori i činjenica da će u bolnici uz mamu popularnih sestara...

Nastavak na Kurir...

Kris Džener mora hitno u bolnicu, a podršku joj pruža bivši muž

Izvor: Story, 17.Apr.2014

Poznata majka Kardašijan porodice mora hitno u bolnicu, ali razlog još nije poznat javnosti..Kris i Brus Džener; foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.