KRIK podneo prijavu zbog pretnji novinarki i redakciji

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIK podneo prijavu zbog pretnji novinarki i redakciji

Redakcija KRIK-a podnela je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog pretnji novinarki Dragani Pećo i redakciji. Kako navode, dve osobe su na socijalnim mrežama pretile novinarima KRIK-a.

Kako navode iz redakcije, preko anonimnog naloga na Tviteru novinarima KRIK-a je poručeno "ko ste vi da tražite podatke o radnom stažu za predsednika države i vlade", kao i "kada budete došli da tražite te podatke, doći ću i ja tamo..."

Novinari su uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da utvrde identitet jedne osobe koja im je pretila i podatke o njoj poslali su tužilaštvu, saopštio je KRIK.

Podsetimo, urednik Mreže za istraživanje kriminala i korupcije KRIK Stevan Dojčinović podneo je ranije tužbu protiv urednika i vlasnika "Informera" Dragana Vučićevića. Dojčinović je u tekstovima Informera optuživan da je "lažni novinar", "zapadni špijun", "saradnik mafije", "sadomazhista" i "terorista", koji "pakuje afere", a sve to bez ikakvih dokaza, ukazuje KRIK.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIK podneo krivičnu prijavu zbog pretnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2016

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) saopštila je danas da je podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog pretnji novinarki Dragani Pećo i redakciji...U saopštenju redakcija KRIK-a navela je da su dve osobe na socijalnim mrežama uputile pretnje novinarima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.