KRIK: Bugarski registar odbio da Malog obriše iz ofšor firmi

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIK: Bugarski registar odbio da Malog obriše iz ofšor firmi

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i dalje je direktor ofšor kompanija jer je bugarski poslovni registar odbacio zahtev da se izbriše sa mesta direktora ovih firmi, saznaje Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).

Kako piše KRIK, bugarski poslovni registar odbio je da prihvati dokumenta koja je u oktobru prošle godine, nekoliko dana nakon što je KRIK pisao o kupovini 24 apartmana, podnela njegova advokatica Ana Ivanova Panajotova.

Ovom dokumentacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Siniša Mali trebalo je da bude izbrisan sa mesta direktora misterioznih firmi sa Britanskih devičanskih ostrva preko kojih su kupljene luksuzne nekretnine u bugarskom letovalištu Sveti Nikola na Crnom moru, piše KRIK.

Umesto njega, advokatica je zatražila da ona bude upisana kao direktor ovih kompanija.

Dokumenta su odbačena prošle nedelje jer je poslovni registar utvrdio da su neispravna, navodi KRIK.

Panajotova nije dostavila zvaničan prevod dokumentacije o ofšor kompanijama na bugarski jezik, navodi se u obrazloženju objavljenom na sajtu registra, a prenosi KRIK.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

KRIK: Bugarski registar odbio da Malog obriše iz ofšor firmi

Izvor: JUGpress.com, 07.Jul.2016

BEOGRAD..Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i dalje je direktor ofšor kompanija u čije ime je kupio 24 stana u Bugarskoj. Tamošnji registar odbacio je zahtev da se Mali izbriše sa mesta direktora ovih firmi, saznaje Mreža za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK...Bugarski poslovni registar...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.