Izvor: Piplmetar.rs, 09.Feb.2024, 10:30

KRIJE DECU OD MEDIJA! Ovo je SIN Milene Kačavende, svi kažu da je njena kopija (FOTO)







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Milena Kačavenda, koja je javnosti postala poznata kao „kuma“ Ane Čurčić, postala je deo „Elite“ u septembru. Iako je neprestano u medijima, o njenom privatnom životu se ne zna previše.
Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier


Naime, Milena iza sebe ima brak u kojem je dobila dvoje dece, a na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram mogu se pronaći fotografije njenog sina, koji je po svemu sudeći pravi šmeker i devojke lude za njim, a mnogi smatraju i da je Milenina kopija.
Moj sin, moje sve – napisala je Milena tada u svojoj objavi, a njen sin je tada po svemu sudeći slavio 18. rođendan, a potom je u jednoj objavi otkrila i koji fakultet je upisao.
Upisala majka momčinu na fakultet – napisala je Kačavenda pre 4 godine, a u pitanju je bio Fakultet informacionih tehnologija.
(Republika)

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.