KRENULA SA BEBOM U ŠETNJU, PA U DVORIŠTU USLEDIO UŽAS: Dvojica muškaraca je saterala u ćošak i uradila joj nešto STRAVIČNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 21:19

KRENULA SA BEBOM U ŠETNJU, PA U DVORIŠTU USLEDIO UŽAS: Dvojica muškaraca je saterala u ćošak i uradila joj nešto STRAVIČNO (VIDEO)

Čak i dok šetate sa malom bebom kolicima po dnevnoj svetlosti niste sigurni, niti u potpunosti bezbedni jer iza svakog skrivenog kuta mogu da vas sačakaju beskrupulozne osobe kojima ništa sveto nije, pa čak ni majka sa novorođenčetom.

Dvojica muškaraca presrela su ženu u dvorištu jedne kuće u Los Anđelesu dok je uživala u šetnji sa svojim tek rođenim detetom, ali onda se desilo nešto neočekivano.

Prišli su joj sa namerom da je opljačkaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je jedan čak prišao kolicima i krenuo da pretura po njima očigledno tražeći novac. Ipak, izgledalo je kao da će joj oteti i bebu, zbog čega je mnogima srce sišlo u pete.

Sve je to snimila jedna sigurnosna kamera na kojoj se jasno vidi strah žene za bezbednost svoje bebe, a snimak je završio na društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih komentara i veliki bes.

"Dno je kompliment za vas, vi ste ispod toga", "Mislio sam da će joj oteti bebu", "Žene i deca su česta meta lopova, imala sam slično iskustvo", bili su samo neki od komentara, a vi pogledajte u videu šta se tačno dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.