KRENULA DA BACI SMEĆE, PA OTIŠLA U SMRT! Preminula žena koju je pokosio automobil kod Šapca - policija traga za osumnjičenim

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2022, 21:46

KRENULA DA BACI SMEĆE, PA OTIŠLA U SMRT! Preminula žena koju je pokosio automobil kod Šapca - policija traga za osumnjičenim

Nesrećna žena je pripremala sutrašnju slavu Aranđelovdan

Žena D.J. (64) koja je večeras teško povređena u udesu u Bogatiću kada je na nju naleteo automobil preminula je u šabačkoj bolnici.

- Povređena je primljena sa teškim povredama, bez vitalnih znakova i pored više pokušaja reanimacije lekari nisu uspeli da je spasu - naveli su u šabačkoj bolnici.

Policija u Bogatiću traga za vozačem automobila koji je pokosio ženu i pobegao sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesta udesa. .

Podsetimo, unesrećena je prešla je ulicu da baci smeće u kontejner i kada se vraćala u dvorište na nju je naleteo putnički automobil marke "fiat" i odbacio je 30 metara. Policija je, naime, na mestu nesreće pronašla znak "fiat", što će olakšati potragu za bahatim vozačem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAGANA POŠLA DA IZBACI ĐUBRE KAD JU JE POKOSIO "FIAT" Nesrećna žena preminula ispred svoje kuće u Bogatiću, policija uhapsila vozača koji je pobegao s lica mesta! (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Nov.2022, 10:30

Do užasne nesreće u Bogatiću u kojoj je nastradala Dragana J. (64) došlo je u nesvetljenom delu ulice, na delu puta gde nema pešačkog prelaza. Nesrećna Dragana je izapla iz dvorišta kako bi izbacila smeće u kontejner, ali je u povratku pokosio automobil, a vozač je pobegao sa lica mesta, saznaje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.