KRALJEVAČKA TOPLANA SPREMNA ZA GREJNU SEZONU

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJEVAČKA "TOPLANA" SPREMNA ZA GREJNU SEZONU

KRALJEVO - Javno energetsko preduzeće "Toplana" u Kraljevu potpuno je spremno za zvaničan početak grejne sezone, rekao je direktor ovog preduzeća Dragan Arsenijević.

Ističući da su tri kotlarnice u funkciji, dok je četvrta, "Nova kolonija", u fazi prvog puštanja u rad novog postrojenja, direktor Arsenijević je izjavio kako očekuje da će i ona odmah biti potpuno u funkciji.

U rekonstrukciju kotlarnice "Nova kolonija" uložena su dva miliona evra, od čega je 1,3 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kredit nemačke razvojne "KfW banke", a 600.000 evra je obezbedila sama "Toplana". Tokom leta je zamenjeno i 2,5 kilometra toplovoda.

Arsenijević je istakao da su nabavljene dovoljne količine mazuta i gasa, jer je kraljevačka "Toplana" među nekoliko takvih pogona u Srbiji koje nemaju dugovanja. "Imamo naplatu vise od 90 odsto. Cena grejanja za stambeni prostor je 60 dinara plus PDV i među nižima je u Srbiji", rekao je Arsenijević.

Kraljevačka "Toplana" greje oko 8.000 stanova na području grada, odnosno nešto vise od 25.000 građana i među 10 je najvećih u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kraljevačka "Toplana" spremna za grejnu sezonu

Izvor: Glas javnosti, 16.Okt.2011, 07:02

KRALJEVO - Javno energetsko preduzeće "Toplana" u Kraljevu potpuno je spremno za zvaničan početak grejne sezone, rekao je direktor ovog preduzeća Dragan Arsenijević...Ističući da su tri kotlarnice u funkciji, dok je četvrta, "Nova kolonija", u fazi prvog puštanja u rad novog postrojenja, direktor...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.