KRAJ POTRAGE: Pronađena Jana (13), uhapšen očuh osumnjičen za silovanje

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ POTRAGE: Pronađena Jana (13), uhapšen očuh osumnjičen za silovanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su trinaestogodišnju devojčicu iz Kisača, čiji je nestanak prijavljen 26. avgusta PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su trinaestogodišnju devojčicu iz Kisača, čiji je nestanak prijavljen 26. avgusta. Ona je posle intenzivne dvodnevne potrage policije pronađena u kući jednog poznanika u Budisavi, nadomak Novog Sada. Devojčica nije imala vidljive tragove povreda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << O tome da je pronađena obavešteni su Centar za socijalni rad i njena majka, odnosno žena koja ju je usvojila. Devojčica je, kako saznajemo, živela sa njom i njenim partnerom J.V. (39).Pročitajte još - DA LI STE JE VIDELI: U toku je intenzivna potraga za Janom (13) koja je nestala u Novom Sadu U međuvremenu, kako je „Novostima“ potvrđeno, J.V. je uhapšen pod sumnjom da je devojčicu silovao.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kraj potrage: Pronađena Jana (13), uhapšen očuh osumnjičen za silovanje

Izvor: OkRadio.rs, 28.Avg.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su trinaestogodišnju devojčicu iz Kisača, čiji je nestanak prijavljen 26. avgusta Ona je posle intenzivne dvodnevne potrage policije pronađena u kući jednog poznanika u Budisavi, nadomak Novog Sada. Devojčica nije imala vidljive...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.