KOSTA DO PONOĆI DAVAO ISKAZ: Otkriveni najnoviji detalji - nema kazne za nezapamćeni zločin?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 13:17

KOSTA DO PONOĆI DAVAO ISKAZ: Otkriveni najnoviji detalji - nema kazne za nezapamćeni zločin?

Nakon posmatranja tim lekara, kao i Centar za socijalni rad, daće svoju procenu njegovog psihičkog stanja. 

Nezapamćena tragedija se dogodila juče u Beogradu kada je Kosta K. (13) ubio osmoro dece, čuvara škole, i ranio sedmoro ljudi.

Kako Alo! saznaje, protiv Koste K. se ne vodi nijedno krivično delo, a on je sinoć do ponoći davao iskaz u prisustvu radnika Centra za socijalni rad Stari grad, psihologa, psihijatra, kao i svog pravnog zastupnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Izvor blizak istrazi otkrio je da je Kosta K. tom prilikom rekonstruisao čitav događaj i ispričao šta se dogodilo,  te je priznao krivicu da počinjeni masakr. Njegov iskaz nije procesuiran, već je uzet kako bi se stekla bolja slika svega što se dogodilo, a nakon toga Kosta K. je prebačen u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, Dr Subotića. 

On se tamo nalazi na opservaciji kod psihiologa i psihijatara, a nakon posmatranja tim lekara, kao i Centar za socijalni rad daće svoju procenu njegovog psihičkog stanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.