KONAČNO OTKRIVENO DA LI JE POLICAJKA ODALA LOKACIJU UBICI: Isplivali svi detalji - bila je povezana sa Sulejmanovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 10:02

KONAČNO OTKRIVENO DA LI JE POLICAJKA ODALA LOKACIJU UBICI: Isplivali svi detalji - bila je povezana sa Sulejmanovićem

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će zvanično pokrenuti disciplinski postupak protiv policijske službenice iz Gradačca.

Kako Klik.ba nezvanično saznaje, veza sa trostrukim ubicom je na određeni način postojala od ranije, ali mu nije otkrila gde se nalazi njegova nevenčana supruga.

Javnosti još nije zvanično saopšteno kako je trostruki ubica Nermin Sulejmanović saznao gde se nalazi njegova nevenčana supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nizama Hećimović, a nakon što ju je pronašao, brutalno ju je pretukao i upucao na očigled javnosti.

Među osumnjičenima koji bi mogli biti odgovorni za otkrivanje lokacije je i policajka iz Gradačca.

Međutim, prema saznanjima do kojih je došao Klik.ba, dosadašnji uviđaj je pokazao da ova policijska službenica nije otkrila gde se nalazi Hećimović, jer nije raspolagala takvim informacijama.

Detalji o tome kako je policajac bio u vezi sa Sulejmanovićem trebalo bi uskoro da budu saopšteni javnosti. To je na Tužilaštvu Tuzlanskog kantona, kao i na utvrđivanju kanala kojim je trostruki ubica saznao gde se nalazi njegova nevenčana supruga.

Kako nam je nezvanično potvrđeno iz istrage, sada je jasno da policajka iz Gradačca nije imala nikakvog učešća u zločinu koji je počinjen u petak, zbog čega Tužilaštvo Republike Turske protiv nje sigurno neće pokretati krivični postupak.

S druge strane, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će protiv policajke pokrenuti disciplinski postupak. Sada se sumnjiči da je povezana sa drugim kriminogenim licima, za šta su navodno pronađeni dokazi.

Odluku o eventualnom udaljenju sa radnog mesta mogao bi doneti direktor Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Policajka Nerminu nije odala gde se nalazi Nizama

Izvor: B92, 17.Avg.2023

Kako pišu mediji u BiH, policajka koja će biti suspendovana zbog veze sa trostrukim ubicom iz Gradačca nije mu otkrila lokaciju njegove nevenčane supruge...Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona danas će zvanično pokrenuti disciplinski postupak protiv policijske službenice...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.