KONAČNO: Izabran direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, ali tek sad kreće ludilo sa registracijom vozila

Izvor: Press, 17.Avg.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Izabran direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, ali tek sad kreće ludilo sa registracijom vozila

Za vršioca dužnosti reizabrana je Jasmina milošević, koja je i u prethodnom direktoru obavljala funkciju direktora Agencije.
Foto: Telegraf/Wikimeia
Vlada Srbije imenovala je na današnjoj sednici Jasminu Milošević za vršioca direktora Agencije za bezbednost saobraćaja.
Milošević je i u prethodnom periodu obavljala istu funkciju, ali joj je mandat istekao 28. jula. Zbog toga što u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << međuvremenu nije izabran novi direktor, niko od vozača uvezenih automobila u prethodnih 20 i više dana nije mogao da registruje svoje vozilo.
Agencija za bezbednost saobraćaja izdaje potvrde koje su neophodne u procesu registracije, a kako u Agenciji nije bilo direktora, svi poslovi su stali pa je nastao haos.
Za to vreme nagomilalo se više od 7.000 zahteva za registraciju, tako da se očekuje da tek sada, po reizbiru direktora, nastane novi haos.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.