KON DONEO NAJBOLJU VEST OD POČETKA JULA! Obradovao Beograđane: Izneo stav o POBOLJŠANJU STANJA u prestonici

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 21:37

KON DONEO NAJBOLJU VEST OD POČETKA JULA! Obradovao Beograđane: Izneo stav o POBOLJŠANJU STANJA u prestonici

Epidemiolog Predrag Kon podelio je jako dobru vest

Gostujući u emisiji "Hit Tvit" na TV Pink, dr Predrag Kon, član medicinskog Kriznog štaba Republike Srbije, istakao je da je situacija u Srbiji veoma ozbiljna, ali da veruje da ćemo prebroditi krizu.

Epidemiolog dr Predrag Kon izjavio je večeras da u Beogradu i Srbiji dolazi do zaravnjanja krive, ali je uprkos tome i dalje apelovao na odgovornost građana.

- Bitno je da se koncentrišeno na pravog protivnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ne na pogrešnog. Imam dobru vest. I u Beogradu  je došlo do zaravnjenja krive, ne ide porast u poslednja dva dana, što je jako dobra vest: Još uvek smo u nepovoljnoj situaciji, ali ovo je prvi pokazatelj da ide na dobro i to je posledica mera koje smo sproveli - rekao je Kon.

On je naveo da ima utisak da sve više ljudi poštuje mere nošenja maski kako bi se sprečilo širenje epidemije korona virusa.

- Bitno je da se koncentrišemo svi na pravog protivnika. Ima se utisak da se vrlo poštuju te mere - naveo je on.

Podsetimo, u Republici Srbiji je do današnjeg dana registrovano ukupno 20.894 potvrđenih slučajeva kovid-19.

Od poslednjeg izveštaja testirano je 7.955 osoba, od kojih je 396 pozitivno. 187 pacijenata je na respiratoru.

Do danas je u Republici Srbiji testirano ukupno 550.091 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Ukupan broj preminulih od početka epidemije je 472.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GDE JE DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ? Evo šta o tome kaže epidemiolog Predrag Kon

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020

Dr Kon o Branislavu Nestoroviću..U večerašnjoj emisiji Hit tvit na TV Pink na pitanje voditeljke Verice Bradić zašto je doktor Branimir Nestorović zadnjih dana nestao iz javnosti, i da li zna gde je, epidemiolog doktor Predrag Kon je rekao da ga ni on nije video neko vreme...- Iskreno ne znam,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VOLEO BIH DA SE ČUJEM SA NOVAKOM, JA SAM NJEGOV VELIKI FAN: Predrag Kon još jednom govorio o Đokoviću! Uvek sam uz NJEGA

Izvor: Kurir, 19.Jul.2020

Član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa u Srbiji, epidemiolog Predrag Kon je, gostujući u emisiji Hit tvit, uputio i poruku prvom reketu sveta Novaku Đokoviću.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.