GDE JE DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ? Evo šta o tome kaže epidemiolog Predrag Kon

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 22:07

GDE JE DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ? Evo šta o tome kaže epidemiolog Predrag Kon

Dr Kon o Branislavu Nestoroviću

U večerašnjoj emisiji Hit tvit na TV Pink na pitanje voditeljke Verice Bradić zašto je doktor Branimir Nestorović zadnjih dana nestao iz javnosti, i da li zna gde je, epidemiolog doktor Predrag Kon je rekao da ga ni on nije video neko vreme.

- Iskreno ne znam, to je najdirektniji odgovor. Tačno je da ga nisam video jedno vreme, bio je na Kriznom štabu... Ne znam već koliko, nije bio na poslednjem sastanku, eto toliko znam - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dr Kon.

Predrag Kon je podelio i dobru vest.

- I u Beogradu se zaravnjava kriva, ne ide više porast poslednja dva dana, što je jako dobra vest, ne samo za Beograd već i za celu Srbiju, ali i dalje smo u jako nestabilnoj situaciju. Mislim da su mere dale rezultate - rekao je doktor Kon.

U Hit tvitu gostuje i medijski konsultant Ivan Radovanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radovanović odgovorio Konu: Vlast bi morala da sarađuje sa mnom

Izvor: Luftika.rs, 20.Jul.2020, 07:41

Nastavlja se javna rasprava između epidemiologa Zorana Radovanovića i Predraga Kona.. Kon je u emisiji “Hit tvit” na pitanje kako bi se dr Zoran Radovanović snašao i fukncionisao u Kriznom štabu kada je opoziciono opredeljen, rekao da bi on (Radovanović) morao da sarađuje sa vlašću, ako...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.