(VIDEO) KOMŠINICA SA TERASE GLEDALA KRVOPROLIĆE NA VRAČARU! Kad je čula tri pucnja, pomislila je samo na jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 21:34

(VIDEO) KOMŠINICA SA TERASE GLEDALA KRVOPROLIĆE NA VRAČARU! Kad je čula tri pucnja, pomislila je samo na jedno!

Napadač je pobegao, a policija traga za njim.

Policija je intervenisala nakon informacije da je došlo do pucnjave na Vračaru, na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja, u kojoj su ranjene dve osobe. Kako se saznaje, na terenu je veliki broj policijskih snaga, a saobraćaj je skroz zaustavljen.

Žena koja živi u zgradi gde se desila pucnjava rekla je da nije videla šta se dogodilo, ali da je čula tri pucnja od kojih je mislila da su petarde.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Izašla sam na terasu i videla da su ljudi prekoputa zgrade istraumirani. Kad sam sišla dole je ležao je ranjeni dečko. Kasnije sam čula da je napadač pobegao i valjda ranio još jednu osobu. Prestravljeni smo. Ko zna gde je pobegao - rekla je komšinica.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

- Dva muškarca su upucana, sumnja se da je isti incident u pitanju, obojica su prevezena u Urgentni centar, a istraga je u toku - potvrđeno je za u MUP-u.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Jedan od ranjenih muškaraca je pogođen u nogu i u pitanju je osoba iz kriminogene sredine. U Urgentnom centru konstatovano da je upucan u natkolenicu. U isto vreme, u obližnjoj Novopazarskoj ulici, policija je zatekla još jednog ranjenog muškarca. I on je sa ranom na leđima prevezen u bolnicu. Kako se saznaje, i on ima kriminalni dosije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.