KOMSIJE NASLE MODROG DECAKA KOJI JE JEDVA DISAO I MAJKU KOJA VRISTI I PLACE Jezivi detalji pretucene jednogodisnje bebe

Izvor: medio.rs, 17.Jun.2015, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMSIJE NASLE MODROG DECAKA KOJI JE JEDVA DISAO I MAJKU KOJA VRISTI I PLACE Jezivi detalji pretucene jednogodisnje bebe

– Nemojte ništa da me pitate, došla sam kući i zatekla dete u takvom stanju - rekla je majka dečaka Gordana

Beba D. M. stara godinu dana primljena je danas u Urgentni centar sa teškim povredama stomaka i višestrukim teškim povredama glave.

Kako saznajemo, komšije su našle modrog dečaka koji je jedva disao i majku Gordanu (36) koja vrišti i plače, nakon čega ga je prvi komšija odveo u bolnicu. Beba ima povrede jetre i slezine, prelom čeone kosti i obostrane >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prelome slepočnih kostiju.

– Nemojte ništa da me pitate, došla sam kući i zatekla dete u takvom stanju. Moj muž kaže da ne zna šta se desilo i da je spavao – rekla je Gordana koja je bila na kratko u prodavnici tokom nemilog događaja.

Inače, otac Kurteši Kurtić (25) je zaposlen u Nemačkoj, a sada je došao u posetu porodici u Zemun i on ima svoje troje dece, a sa Gordanom ima samo povređenog dečaka, dok je drugo dete na putu.

Foto: Marko Todorović

Komšije za Kurtića kažu da nikada nije bio nasilan. Gordana je prvo optužila oca Kurtešija rekavši da je on mučki pretukao dete, da bi posle rekla da ne zna šta se desilo.

Kako saznajemo, otac je u policiji priznao da je pretukao bebu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Dečak D. M. je sa teškim povredama abdomena i glave prvo prevezen u Zemunsku bolnicu, odakle je poslat u jednu od dečijih gradskih bolnica, pa hitno u Urgentni centar. Dete je operisano i izvađena mu je slezina.

HOROR U BEOGRADU: Pretučen dečak star godinu dana!

Foto: Tanjug/Irfan ličina

Pošto je policija obavila uviđaj u domu u kome je dete premlaćeno, roditelji su opet privedeni. Otac je potom priznao da je pretukao dete i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Dete ima i tragove ranijih povreda. Majka nije u policiji sa sigurnošću mogla da kaže kada je rodila dete, tako da je procenjeno da ono ima između godinu i godinu i po dana.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su večeras Kurtića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično nasilje u porodici nad jednogodišnjim detetom.

Osumnjičenom je po nalogu nadležnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.