KOMPANIJA NIS ULAŽE 114,5 MILIONA DINARA U OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

Izvor: NTV.rs, 26.Feb.2020, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMPANIJA NIS ULAŽE 114,5 MILIONA DINARA U OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

U želji da doprinese bezbednosti dece u školama i unapređenju kvaliteta obrazovanja u Srbiji, kompanija NIS potpisala je danas Memorandum o saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Takođe, razmenjeni su i sporazumi o saradnji između kompanije NIS i lokalnih samouprava,partnera programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“. Kroz ovaj program NIS ulaže 114,5 miliona dinara u osnovne i srednje škole u 12 >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << gradova i opština u Srbiji,a jedan od gradova je i Niš.
Razmenu sporazuma sa kompanijom NIS u ime grada obavio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Gradonačelnik se zahvalio NIS-u na pokazanoj društvenoj odgovornosti i najavio da će sredstva u iznosu od 5 miliona dinara opredeljena za projekte u Nišu biti upotrebljena na pravi način za unapređenje bezbednosti dece.
Na svečanosti u Palati „Srbija“ u Beogradu, Memorandum su potpisali i Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS, Nebojša Stefanović,ministar unutrašnjih poslova i Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. O izboru projekata odlučivaće Komisija sastavljena od predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva prosvete, lokalne zajednice i kompanije NIS. Rezultati konkursa biće objavljeni do 22.aprila 2020. godine.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.