KOLAPS ZBOG KIŠE U BEOGRADU Evo gde je najveća GUŽVA, a gde NEMA ZASTOJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS ZBOG KIŠE U BEOGRADU Evo gde je najveća GUŽVA, a gde NEMA ZASTOJA

Zbog kvara na  kontaktnoj mreži na Trgu Republike stoje trolejbusi na linijama 19, 21, 22, 28 i 41

Saobraćajne gužve su ovog jutra na svim prometnijim saobraćajnicama u gradu, gde se saobraćaj odvija usporeno, ali nema zastoja.

Zbog kiše koja pada celo jutra saobraćaj je prilično otežan.

Na glavnim saobraćajnim lokacijama u gradu, Slaviji, Brankovom mostu i Gazeli, trenutno nema većih zastoja kao što možemo videti na kamerama.

Međutim, nesto drugačija situacija je u centru grada gde su veće gužve od od 7.15 časova zbog kvara na kontaktnoj mreži. ., što je prilično usporilo saobraćaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKE GUŽVE U BEOGRADU: Trole stoje u Dobračinoj, kilometarske kolone na Autokomandi

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2018

Slaba kiša i mokri kolovozi uslovili su kilometarske kolone vozila na Autokomandi. Kvar na kontaktnoj mreži na Trgu Republike izazvao zastoj u centru grada VELIKI zastoj stvorio se u Dobračinoj ulici iz pravca Dorćola ka centru nešto posle sedam časova. Gužvu je izazvao kvar...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.