KOLAPS NA GRANICI: Čeka se i po SAT VREMENA, a evo gde je NAJGORE!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAPS NA GRANICI: Čeka se i po SAT VREMENA, a evo gde je NAJGORE!

Na graničnim prelazima je pojačan intenzitet saobraćaja, pa se na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čeka 90, a ka Crnoj Gori oko 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja, na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje formirane su kolone, a zadržavanja su oko 90 minuta.

Na prelazu Gostun sa Crnom Gorom zadržavanja na izlazu iz naše zemlje su oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sat vremena. Na ostalim prelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta, trenutno su zadržavanja do 30 minuta, a tokom dana očekuju se i duža zadržavanja.

Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i posebnih prekida uz povoljne vremenske prilike, a poslednji vikend u avgustu doneće sasvim sigurno pojačan saobraćaj na svim putevima, kao i na prilazima većim gradskim sredinama, navodi Auto-moto savez Srbije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U danima pojačanog saobraćaja su česte saobraćajne nezgode, zato je neophodno strogo poštovanje saobraćajnih pravila.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok, vreme zadržavanja za naplatu putarine je oko 10 minuta, sa tendencijom porasta tokom dana. Na ostalim naplatnim rampama zadržavanja su do pet minuta.

Radovi na postavljanju elastične odbojne ograde će se izvoditi večeras od 22 do šest časova na Pančevačkom mostu u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem desne saobraćajne trake i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

U nedelju 28. avgusta od 18 časova do ponedeljka u šest sati, doćiće do izmene u saobraćaju na nadvožnjaku preko pruge i puta na deonici Užice-Požega, Ariljska petlja, usled radova na ugradnji druge polovine dilatacije na nadvožnjaku.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se na nadvožnjaku odvijati jednom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila, dok će traka u kojoj će se izvoditi radovi biti zatvorena za saobraćaj.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na granici, na Batrovcima se čeka sat i po

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2016

Na graničnim prelazima je pojačan intenzitet saobraćaja pa se na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čeka sat i po, a ka Crnoj Gori oko sat vremena...Na ostalim prelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta, trenutno se čeka do pola sata, a tokom dana očekuju se i duža zadržavanja...Na naplatnoj...

Nastavak na Radio 021...

VELIKA SEOBA TURISTA: Na Batrovcima kolone, čeka se 2 sata, a na Bubanj potoku 20 minuta!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2016

...Na naplatnoj rampi Bubanj potok, vreme zadržavanja za naplatu putarine je oko 15 do 20 minuta sa tendencijom porasta u narednim satima Na ostalim naplatnim rampama zadržavanja su od pet do 10 minuta..Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima pojačan...

Nastavak na Kurir...

Gužve na prelazima Horgoš i Batrovci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2016

Gužve su na graničnom prelazu Horgoš. Na izlazu iz Srbije trenutno se čeka oko 60 minuta, dok na ulazu u zemlju nema zadržavanja...Na graničnom prelazu Horgoš kilometarske su kolone na izlazu iz Srbije, a vozilima koja stoje u redu ispunjen je i ceo međugranični prostor do mađarskog prelaza...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.