Gužva na granicama, kolona na Batrovcima

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva na granicama, kolona na Batrovcima

Na graničnim prelazima je pojačan intenzitet saobraćaja, pa se na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čeka 90, a ka Crnoj Gori oko 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja, na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje formirane su kolone, a zadržavanja oko 90 minuta.

Na prelazu Gostun >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Crnom Gorom zadržavanja na izlazu iz naše zemlje su oko sat vremena.

Na ostalim prelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta, trenutno su zadržavanja do 30 minuta, a tokom dana očekuju se i duža zadržavanja.

Saobraćaj se trenutno obavlja bez zastoja i posebnih prekida uz povoljne vremenske prilike, a poslednji vikend u avgustu doneće sasvim sigurno pojačan saobraćaj na svim putevima, kao i na prilazima većim gradskim sredinama, navodi Auto-moto savez Srbije.

U danima pojačanog saobraćaja su česte saobraćajne nezgode zato je neophodno strogo poštovanje saobraćajnih pravila.

Na naplatnoj rampi Bubanj Potok, vreme zadržavanja za naplatu putarine je oko 10  minuta, sa tendencijom porasta tokom dana.

Na ostalim naplatnim rampama zadržavanja su do pet minuta.

Radovi na postavljanju elastične odbojne ograde će se izvoditi večeras od 22 do šest časova na Pančevačkom mostu u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem desne

saobraćajne trake i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U nedelju 28. avgusta od 18 časova do ponedeljka u šest sati, doćiće do izmene u saobraćaju na nadvožnjaku preko pruge i puta na deonici Užice-Požega, Ariljska petlja, usled radova na ugradnji druge polovine dilatacije na nadvožnjaku.

Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se na nadvožnjaku odvijati jednom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila, dok će traka u kojoj će se izvoditi radovi biti zatvorena za saobraćaj.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLAPS NA GRANICI: Čeka se i po SAT VREMENA, a evo gde je NAJGORE!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016

Na graničnim prelazima je pojačan intenzitet saobraćaja, pa se na prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje čeka 90, a ka Crnoj Gori oko 60 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima pojačan je intezitet saobraćaja,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Najveća gužva na Batrovcima, čeka se dva sata

Izvor: B92, 27.Avg.2016

Beograd -- Intenzitet saobraćaja na graničnim prelazima je pojačan, a najveće kolone su na prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, gde se vozila zadržavaju oko dva sata...Na graničnom prelazu Šid, takođe sa Hrvatskom, čeka se oko sat vremena, dok se automobili zadržavaju isto toliko i na graničnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.