KO ZNA DA LI ĆE I NA SAHRANU DOĆI! Otac nastradalog dečaka u Sopotu: Majka ga je napustila i otišla

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2023, 19:08

"KO ZNA DA LI ĆE I NA SAHRANU DOĆI!" Otac nastradalog dečaka u Sopotu: Majka ga je napustila i otišla

Majka je u maju prošle godine krišom odvela decu.

Tragičnu vest da je maleni dečak nastradao, njegov otac, javio je i majci, koja inače, ne živi više sa njima.

- Majka je u maju prošle godine krišom odvela dečaka i njegovu tri godine mlađu sestru u Novi sad, kod čoveka sa kojim sada živi - tvrdi dečakov otac. - Sve sam radio, kako bih decu vratio nazad i kako ne bi dospela u Dom. Na kraju, u decembru se pojavila moja sada već bivša žena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najpre u centru za socijalni rad, gde je rekla da više ne može da brine o deci. Onda je i u sudu u Sopotu kazala da više ne želi ni jedno od dvoje dece.

Nakon toga, kako kaže nesrećni čovek, oboje dece dodeljena su njemu na staranje:

-To me je obradovalo i sve sam činio da deci bude dobro. Noću radio, a ujutru kad dođem, vodio sam ih u vrtić, kako bih i ja malo odmorio. kad ustanem, čistio sam kuću, spremao ručak, dovijao se na razne načine da deci ništa ne nedostaje. Na kraju, iako baka i deka dece, odnosno majčini roditelji, žive nedaleko, morao sam i da plaćam i ženu da ih čuva kad nisam tu ili imam obaveza.

O tragediji, otac je, kako kaže, obavestio dečakovu majku, ali i njenu rodbinu:

- Kakva je to majka kad, nakon što je čula šta se desilo, niti zove telefonom, niti dolazi? Ko zna da li će i na sahranu doći? Iskren da budem, njeni roditelji i rođaci su bili, izjavili saučešće. Hvala im.

Podsetimo, iako je otac pokušavao da spasi mališana iz septičke jame u koju je upao, dečaku nažalost nije bilo spasa. Telo će, na osnovu naloga Višeg javnog tužilaštva, biti prebačeno na obdukciju.

Sve vesti o ovoj tragediji u Sopotu čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.