KO NE ZAPLAČE, NEMA SRCA: Otac tragično preminule Džene ostavio poruku od koje suze same idu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 22:20

KO NE ZAPLAČE, NEMA SRCA: Otac tragično preminule Džene ostavio poruku od koje suze same idu (FOTO)

Kao što je već poznato, devojčica je operisana u privatnoj klinici u Sarajevu

Smrt malene Džene Gadžun potresla je BiH i region. Dete je od operacije na očnom kapku koja se odvijala na privatnoj klinici završilo u komi, a nekoliko dana posle, zbog komplikacija, preminulo u Kliničkom centru u Sarajevu.

- Dušo moja da te dragi Alah uvede u lepi dženet. Dok babino srce kuca, kucaće za tebe, lepo mi spavaj. Voli te tvoj Babo puno - napisao je Muris Gadžun, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac devojčice Džene Gadžun koja je u nedelju preminula.

. Njeno stanje se iskomplikovalo i ona je kolima Hitne pomoći prebačena na KCUS.

Nažalost, spasa nije bilo.

U međuvremenu, policija, tužilaštvo i inspekcija utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ove velike tragedije. Paralelno s istragom, građani organiziraju proteste, koji su već održani u Sarajevu.

Sahrana devojčici će biti sutra u Gornjim Lučanima kod Kaknja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.