KO JE NA KRAJU UBIO BORILOVIĆA? Povodom masakra na Cetinju oglasilo se i Tužilaštvo - formiran je predmet

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2022, 18:22

KO JE NA KRAJU UBIO BORILOVIĆA? Povodom masakra na Cetinju oglasilo se i Tužilaštvo - formiran je predmet

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom jučerašnjeg događaja na Cetinju, saopštila je rukovoditeljka tog tužilaštva Lepa Medenica.

Ona je u saopštenju podsetila da je Vuk Borilović vatrenim oružjem ubio 10 i ranio 6 osoba, dok je nakon toga i on ubijen.

- Tako da će se tek nakon preduzimanja svih neophodnih mera i radnji koje su u toku, a u cilju potpunog resvetljavanja predmetnog događaja te sprovođenja veštačenja po naredbi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog tužilaštva, kao i saslušanja svedoka očevidaca doći do dokaza ko je lišio života lice V.B. - kaže se se u saopštenju Višeg državnog tužilaštva.

Podsetimo, u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, juče je ubijeno je 11 osoba, dok je šestoro povređenih, među kojima je i pripadnik policije. Među ubijenim je i dvoje dece.

Napadač Vuk Borilović je ubijen, a čeka se potvrda da li je lišen života u obračunu sa policijom ili da ga je ubio sugrađanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Formira se komisija da utvrdi ko je likvidirao napadača na Cetinju

Izvor: B92, 13.Avg.2022

Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom jučerašnje tragedije na Cetinju, potvrdila je danas u saopštenju rukovodilac Lepa Medenica...U saopštenju VDT se podseća da je V.B. vatrenim oružjem ubio 10 i ranio šest osoba, da bi nakon zločina i sam bio ubijen, prenosi RTCG..."Do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.