KO JE KRIV: Sloba i Franjo kod Tita u raju

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE KRIV: Sloba i Franjo kod Tita u raju

Koliko god ih je, ljudi ih vole.

Eksindeksovci, koje su oformili Branislav Petrušević Petrući i Ranko Goranović, nekadašnji članovi originalne postave Indeksovaca, a kojima se pridružio mladi glumac Ljuba Stanković, spremili su novu hit predstavu. Komad „Kod Tita u raju“ igraće 28. novembra u Sarajevu u Domu mladih, a dan kasnije pojaviće se na sceni Bosanskog kulturnog centra u Tuzli.

Da za dobrim humorom i dalje vlada veliko interesovanje, pokazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << činjenica da su za samo tri dana od puštanja u prodaju rasprodali sve ulaznice. Pomenuta glumačka trojka, uz podršku izvršnog producenta i promotera predstave Fikreta Mehmedalića, spremna je da Sarajlije i Tuzlake, ove druge na nekadašnji Dan Republike, zasmeje komedijom u kojoj kod Josipa Broza Tita dolaze Slobodan Milošević i Franjo Tuđman, pa počinju razgovor ko je i za šta kriv. U ovoj hit predstavi proslaviće i 70 jubilarnih godina od Drugog zasedanja u AVNOJ u Jajcu.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.