KO JE BIO LIKVIDIRANI ZORAN AŠANIN? Ubijen brat sadašnjeg odbornika Dritanove stranke

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 17:02

KO JE BIO LIKVIDIRANI ZORAN AŠANIN? Ubijen brat sadašnjeg odbornika Dritanove stranke

Žrtva još jedne pucnjave je vlasnik poznatog motela ''Krstac'', Zoran Ašanin iz Mojkovca, ubijen je u nedelju oko 14 sati u svom motelu.

Njega je, prema prvim saznanjima istražitelja sa nekoliko hitaca likvidirao Goran.P. (40) iz Herceg Novog, čije ime se vezuje za pripadništvo ''kavačkom'' klanu iz Kotora.

Šta je razlog ubistva čuvenog ugostitelja i turističkog radnika, za sada nije poznatno, ali se zna da je tragediji prethodila svađa.

Posle ispaljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hitaca, ubica se dao u beg, a policija je za njim tragala juče u popodnevnim satima.

Prema izvorima bliskih istrazi, Goran P. Je pre nekoliko godina hapšen u Herceg Novom, a slovi za bezbedonosno-interesantnu osobu.

Zoran Ašanin je brat Ivana Ašanina, nekadašnjeg predsednika Opštine Mojkovac, sadašnjeg odbornika Građanskog pokreta URA u Skupštini opštine Mojkovac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AŠANIN LIKVIDIRAN ZBOG ZELENAŠENJA? Traga se za ubicom bliskim kavačkom klanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021

Vlasnik mojkovačkog motela "Krstac", Zoran Ašanin (65) koji je danas ubijen oko 14 sati u svom motelu sa nekoliko hitaca iz pištolja..Kako se nezvanično saznaje, Ašanin se bavio zelenašenjem...Poznanici čuvenog crnogorskog ugostitelja kojeg je prema prvim informacijama likvidirao Goran.P. (40)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.