Izvor: RTS, 25.Apr.2021, 15:24

Ubijen Mojkovčanin Zoran Ašanin, ubica blizak "kavačkom" klanu

Mojkovčanin Zoran Ašanin ubijen je u svom motelu "Krstač" u Mojkovcu, saopšteno je "Vijestima" iz Uprave policije. Zbog sumnje da je u Ašanina ispalio osam hitaca, policija traga za Novljaninom G.P., navodno bliskom kavačkom kriminalnom klanu.
Vijestima je iz UP nezvanično rečeno da su G. P. i Ašanin sedeli skupa u restoranu motela i da su se u jednom trenutku verbalno sukobili.
Nakon toga Ašanin je ustao i otišao do toaleta, a kada je izlazio, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novljanin je u njegovom pravcu ispalio osam hitaca.
Policija veruje da su osumnjičeni za ubistvo i ubijeni imali zajedničke nelegalne poslove.
Bjelopoljska tužiteljka Milica Rmandić sa službenicima UP i krim-tehničarima oko 18 sati je završila uviđaj na mestu ubistva Ašanina.
Po njenom nalogu beživotno telo Mojkovčanina poslato je na obdukciju, na Odeljenje sudske patologije u Podgorici.
Tužiteljka Rmandić kazala je Vijestima da je u Ašanina ispaljeno više projektila iz vatrenog oružja.
"Ubistvo je izvršeno iz vatrenog oružja, sa više projektila. Izuzeli smo sve tragove sa lica mjesta, koji će biti poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu. Tijelo je poslato na obdukciju koja će biti završena večeras. Počinilac se dao u bjekstvo nakon izvršenog krivičnog djela i za njim se traga", rekla je Rmandić nakon uviđaja. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Mojkovcu ubijen Zoran Ašanin, brat nekadašnjeg prvog čoveka tog grada

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021

Mojkovčanin Zoran Ašanin ubijen je u rodnom gradu, saznaju Vijesti iz Uprave policije. Kako navodi ovaj podgorički medij, navodno je ubica bezbednosno-interesantna osoba, koja je dovođena u vezu sa jednim od crnogorskih kriminalnih klanova.

Nastavak na N1 televizija...

Ubijen vlasnik restorana Krstac u Mojkovcu

Izvor: Danas, 25.Apr.2021

Vlasnik restorana "Krstac" u Mojkovcu, Zoran Ašanin (65) ubijen je iz vatrenog oružja, potvrđeno je Beti iz policije. Ubistvu je prethodila svađa u restoranu, koja se desila naočigled gostiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.