KLUPKO ZLOČINA SE ODMOTAVA Glavni osumnjičeni je dobro poznavao Vanju, korišćen auto ubijenog frizera

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 01:58

KLUPKO ZLOČINA SE ODMOTAVA Glavni osumnjičeni je dobro poznavao Vanju, korišćen auto ubijenog frizera

Vanja je oteta na ulazu zgrade, koji je glavni osumnjičeni dobro poznavao, kao i ceo taj kraj.

Muškarac iz Skoplja, koji je prema pisanju medija iz Severne Makedonije osumnjičen za ubistvo Vanje Đorčevske i Pančea Žežovskog, poznavao je likvidiranog frizera iz Velesa zbog navodnog zajedničkog posla iskopavanja zlata.

Prema izvorima agencije Telma, muškarac je 22. novembra kidnapovao Pančea, ubio ga, a potom su vozilom ubijenog kasnije kidnapovali Vanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đorčevsku.

Motiv za otmicu je navodno koristoljublje i iznuda novca i druge materijalne imovine.

Kidnapovana Vanja je upucana iz pištolja u 10 sati istog dana kada je odvedena dok je išla u školu.

Istog dana, 27, policija je pronašla Citroen, vozilo Pančea Žežovskog iz Velesa, zapaljen u ataru sela Brazda u Skopskoj Crnoj Gori.

Njeno telo pronađeno je jutros u Skoplju. Osumnjičeni je imao pomagače - to su navodno bili njegov vozač i još tri osobe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.