KLJUČAN SASTANAK GRADONAČELNIKA NOVOG SADA: Izvešteni smo o opremanju vatrogasnih stanica i benefitima Penzionerskih kartica

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 10:56

KLJUČAN SASTANAK GRADONAČELNIKA NOVOG SADA: Izvešteni smo o opremanju vatrogasnih stanica i benefitima Penzionerskih kartica

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić učestvovao je u sednici Saveta Južnobačkog okruga koja se održala u prostorijama Opštine Bački Petrovac.

-Prisustvovao sam petoj sednici Saveta Južnobačkog upravnog okruga koja je održana danas u Bačkom Petrovcu. Verifikovani su novi članovi Saveta, razgovarali smo o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u okrugu. Izvešteni smo o stanju vatrogasnih stanica i saradnji koja postoji sa civilnim sektorom, kao i opremanju i zanavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opreme vatrogasnih stanica. Razgovarali smo i o benefitima Penzionerskih kartica Republičkog PIO fonda, za koje naši penzioneri mogu da podnesu zahtev na sajtu Fonda- napisao je gradonačelnik na svom Instagram profilu.

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.