Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 08:48

KISIĆ NA VMA: Obišla dvoje povređenih u požaru u Mladenovcu, povređenima poželela brzo ozdravljenje (VIDEO)

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević obišla je na Vojnomedicinskoj akademiji povređene u požaru koji se sinoć dogodio u Gerontološkom centru u Mladenovcu.

Kisić Tepavčevićeva je rekla da je požar izbio u 21.20 minuta u jednoj od soba, te da su tom prilikom povređene dve osobe, koje su odmah prevezene na VMA, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Kako je istakla, reč je o lakšim telesnim povredama, a pacijenti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u stabilnom stanju.

Ministarka je rekla i da su u toku toksikološke analize koje će odrediti dalji tok lečenja.

Požar je izbio iz, za sada, neutvrđenih razloga i u toku je istraga o uzrocima.

Kisić Tepavčevićeva je zahvalila nadležnim službama na brzoj reakciji, a povređenima poželela brzo ozdravljenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ministarka Kisić Tepavčević obišla povređene korisnike Gerontološkog centra iz Mladenovca

Izvor: Danas, 29.Nov.2020

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević obišla je sinoć korisnike Gerontološkog centra iz Mladenovca koji su zbrinuti na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu zbog povreda u požaru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.